Serieuze relatie Pijnacker-Nootdorp
Date: 2017-04-29 22:45

Video: Serieuze relatie Pijnacker-Nootdorp

Gratis Dating-Datingsite, dating site, datingsites, relatie site, relatiesite, relatiesites, relatie, date, mannen, vrouwen

Kaartcollecties in Nederland - caert

Den HaagFM Het Nederlands Dans Theater (NDT) blijft mogelijk tijdens de bouw van het nieuwe Spuiforum gebruik maken van het eigen g lees meer

Leven Denhaag 14 by Carlo Kok - issuu

Het voorstel van Mansveld kan op gemengde reacties rekenen. Bij  NU  laat Kamerlid Remco Dijkstra van coalitiegenoot VVD weten dat de partij verrast is door het voornemen van de PvdA-bewindsvrouw.    LEES VERDER

Mediation voor je Relatie? Bij scheiding of ruzie?

Wanneer je zegt: ‘Ik wil zelf meepraten over mijn toekomst en de beslissing daarover niet aan een rechter overlaten,’ dan is mediation een serieuze optie.

NRC  Albert Heijn was vorige week prominent in het nieuws toen de supermarktketen aankondigde dat Zwarte Piet uit alle reclame-uitingen wordt geschrapt. Vandaag publiceerde ‘s lands grootste kruidenier een heus Sinterklaasgedicht over de ontstane ophef. Gevolg: veel parodieën. Op rijm natuurlijk.

. De minister stelt zich op het standpunt dat het algemeen nut van de hoogspanningsverbinding op grond van artikel , eerste lid, van de Wro en artikel 75, eerste lid, van de Elektriciteitswet is erkend. Het openbaar belang van de hoogspanningsverbinding staat dus vast, aldus de minister.

In deze tijd van bezuinigingen is inmiddels dus  al flink bezuinigd op Cultuur in de wijk. Ook gingen bibliotheken en buurthuizen dicht en hebben de Welzijnsorganisatie nogal wat personeel op straat moeten zetten. Hierdoor was er dus terecht nogal wat tegenstand.

RTVWEST REGIO De gemeente Amsterdam moet de eerder afgegeven vergunning voor de Sinterklaasintocht uit 7568 herzien. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam donderdag besloten.  Lees verder

NRC  De gemeente Amsterdam gaat de Sint-intocht veranderen. In de komende vier jaar wil het Sinterklaascomité de Zwarte Piet ontdoen van negroïde kenmerken.

Op de Facebook-pagina 8766 Pietmakeover 8766 hebben intussen verschillende Bekende Nederlanders filmpjes geplaatst waarin ze zeggen hoe zij vinden dat een nieuwe 8766 Zwarte Piet 8767 eruit zou moeten zien. De filmpjes maken deel uit van een gecoördineerde actie, zo meldt de  NOS.