Chatten zonder registratie Zwolle
Date: 2017-03-03 09:19

Apeldoorn vraagt namens de regio Noord- en Oost-Gelderland en Midden IJssel extra aandacht voor de verschillende vormen van huiselijk geweld. In dat kader presenteerde de gemeente eerder deze maand de resultaten van ‘Gezonde familie!’, een project om vrouwelijke genitale verminking bespreekbaar te maken.

Nieuws | Knedo Stables

Het aantal bij de politie geregistreerde incidenten van huiselijk geweld in Twente is tussen 7567 en 7568 opnieuw gestegen. In de afgelopen jaar steeg het aantal incidenten geleidelijk van in 7559 naar in 7568. Dit blijkt uit de 'Monitor 7569 huiselijk geweld Twente'.

Ondernemersvereniging Asten - ondernemen doe je samen

De regiovisie op de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling in Zeeland is in concept gereed. De visie is opgesteld door het CZW Bureau, het gezamenlijke Zeeuwse bureau voor beleidsondersteuning Zorg en Welzijn. In de visie is uitgegaan van de provincie Zeeland als één regio in de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld.

Nieuws - Huiselijk Geweld

Ontwikkelaars, onderzoekers en beleidsmakers worden door de Erkenningscommissie Justitiële Interventies uitgenodigd om een bijeenkomst van de commissie bij te wonen. Op 8 november is het mogelijk om te zien hoe de kwaliteitsbeoordeling van justitiële interventies precies in zijn werk gaat.

Familie Vos uit Tuitjenhorn hebben de eer het eerste veulen van Knedo Athos te mogen verwelkomen dit sezoen.
Het is een prachtige palomino merrie uit hun predikaatrijke Karouscha.
De kleine heet: Kirsten van de Vossenhof

Het voelt alsof pas gisteren Us Heit van Knedo ons fokbedrijf verliet, maar ondertussen is het al ruim anderhalf jaar geleden.
Na het ontvangen van foto's van enkele van zijn eerste kalveren, waren wij wel heel nieuwsgierig naar de stier zelf, maar ook naar het complete koppel kalveren van dit seizoen.
Dus reisde wij af naar het Brabantse, waar wij onze ogen bijna niet konden geloven.
"Er zit niet één slecht kalf bij!" had fokker Loos al door de telefoon gezegd en terwijl wij naar de weides liepen herhaalde hij dit nogmaals.

Een van onze favorieten!

De gemeente Achtkarspelen heeft een ambtenaar, die zijn echtgenote meerdere malen mishandeld had, terecht ontslagen. Dat heeft de hoogste bestuursrechter, de Centrale Raad van Beroep, onlangs gesteld. Huiselijk geweld werd in dit geval als plichtsverzuim aangemerkt.

Gemeenten in de Drechtsteden en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden gaan samen huiselijk geweld en kindermishandeling aanpakken. Zij hebben hierover afspraken gemaakt met zorgpartners, justitie en politie. Deze afspraken staan beschreven in de regiovisie ‘Een veilig thuis’.

De stuurgroep Veiligheidshuizen heeft het handvat ‘Gegevensdeling in het zorg- en veiligheidsdomein’ vastgesteld. Hiermee is er voor het eerst een richtinggevend document voor gegevensdeling in het zorg- en veiligheidsdomein beschikbaar. Het document is specifiek bedoeld voor professionals in de Veiligheidshuizen.

De Eerste Kamer is gisteren akkoord gegaan met de Wet tegen huwelijksdwang. Eigenlijk zou de wet pas in eind november worden besproken. Maar na de ophef over getrouwde minderjarige meisjes die asiel krijgen in Nederland is het wetsvoorstel met voorrang aangenomen.

Chatten zonder registratie Zwolle : Pics. More pics: Chatten zonder registratie Zwolle.