Relatiebemiddeling Hilversum
Date: 2017-03-02 22:55

Video: Relatiebemiddeling Hilversum

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners

Home - Take2

Liefde gaat om samen zijn. Samen met een partner kunnen lachen, huilen en respect voelen voor elkaar. Liefde gaat ook om een gevoel van gelijkwaardigheid delen, één blik in elkaars ogen… en zonder woorden weten wat de ander bedoelt. Bij liefde heb je het gevoel er niet alleen voor te staan. Daar gaat uw zoektocht toch ook om, dat herkent u toch? Wij van Take7 zijn er van overtuigd dat de liefde een grote rol speelt in het geluk van iemands leven. Wat nu als u single bent en niet goed weet waar of hoe u een fijne partner kunt vinden? Dan willen de Relatiebemiddelings coaches van Take7 er graag voor u zijn om samen op zoek te gaan naar de juiste partner. Tijdens deze periode staan wij klaar met advies of gewoon een luisterend oor. In deze zoektocht staat u er niet alleen voor.

******

Tijdens uw zoektocht hoeft u er niet langer alleen voor te staan. Take7 kan voor u gaan zoeken in haar bestand. en u in contact brengen met andere singles. Met een ieder die aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Dat proces begint met een kennismakingsgesprek tussen u en onze relatiecoaches de “Relatiebemiddelings coach”. Vervolgens wordt er voor u gezocht naar een geschikte partner. Deze kunt u gaan ontmoeten en wellicht kunt u al snel met hem of haar een toekomst gaan opbouwen. Zie onderstaand fragment uit het RTL9-televisieprogramma 8775 Wist je dat 8776 , met daarin aandacht voor Take7 Relatiebemiddeling.

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het
geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.

Relatiebemiddeling Hilversum : Pics. More pics: Relatiebemiddeling Hilversum.