Datingsite voor jongeren Hollands Kroon
Date: 2017-03-03 11:05

Video: Datingsite voor jongeren Hollands Kroon

De Spaanse rechter heeft laten weten dat de eigenaar en instructeur niet genoeg aanvullende veiligheidsmaatregelen hebben genomen. Ook heeft de instructeur niet goed onderzocht of de deelnemers meerderjarig waren. Identiteitspapieren werden niet gecontroleerd en er werd niet gevraagd naar toestemming van de ouders. Bovendien was bungeejumpen op de plek waar werd gesprongen niet toegestaan.

Jeugd onvoorzichtig op onbeveiligde wifi|Digitaal

Vier op de tien gebruikers van openbare, onbeveiligde wifi-netwerken zeggen zich altijd bewust te zijn van wat ze wel en en niet doen op zo’n netwerk.

Fatale sprong Vera (17) doodslag, zegt rechter|Buitenland

Van de mensen die wel eens verbinding maken met onbeveiligde, openbare wifi-netwerken, zegt 89 procent dat te beperken wegens zorgen om de veiligheid. Dat doen ze door af te zien van wifi-gebruik of door in te loggen op een beveiligd netwerk, als dat mogelijk is. Een kwart van de jongeren en iets meer dan de helft van de 65-plussers beperkt het gebruik vanwege de risico's.

Gastenboek Naaktstrand Groene Ster

Vera was op surfkamp met een groep van twintig jongeren. Een deel van de groep wilde gaan puenten, een variant op bungeejumping. Bij het ’puenten’, ook wel brugslingeren genoemd, word je met twee koorden onder een brug of viaduct doorgeslingerd. Op deze locatie, betonnen bogen onder de snelweg A8 in Cabezón de la Sal, stonden de deelnemers op veertig meter hoogte en zijn de slingerkoorden ongeveer twintig meter lang. Meest Bekeken Video's 6:59 Lowlands-zanger woest op betaster 6:79 ‘Nederland is niet van ons!’ 6:68 Hier schiet politie terrorist neer

Gebruikers van wifi-netwerken die niet zijn beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord riskeren dat anderen hun gegevens bekijken. Zeven op de tien internettende 68- tot 75-jarigen maken gebruik van zulke netwerken, en een op de tien internettende 75-plussers. Meest Bekeken Video's 6:59 Lowlands-zanger woest op betaster 6:79 ‘Nederland is niet van ons!’ 6:68 Hier schiet politie terrorist neer

Het zeventienjarige slachtoffer sprong terwijl haar harnas niet was voorzien van een veiligheidslijn. Ze begreep de begeleider verkeerd en dacht dat het tijd was om te springen. De instructeur riep ’No jump’ (’Niet springen’), maar dat is door het meisje waarschijnlijk opgevat als ’Now jump’ (’Nu springen’). Ze kwam 95 meter lager in een rivierbedding terecht en was op slag dood.

De zoon van Joost van der Valk was getuige van de fatale sprong. Hij vertelde eerder aan De Telegraaf hoe een aantal jongeren na de val naar beneden rende, in de hoop nog iets voor het meisje te kunnen doen. Medewerkers van het outdoorbedrijf zouden volgens getuigen vanaf de brug zelfs hebben geroepen: „No policía, no policía”. Als de Spaanse ambulance even later arriveert, is de Haagse vwo-leerlinge al overleden.

Datingsite voor jongeren Hollands Kroon : Pics. More pics: Datingsite voor jongeren Hollands Kroon.