Vriendschap site Capelle aan den IJssel
Date: 2017-04-28 09:19

gisteren Burgemeester Roel Cazemier heeft vanmorgen in het gemeentekantoor van Bergambacht, twaalf Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.

Site over lijf, liefde en vriendschap - Klik

7 apr, 68:68 Bij een kapperszaak in Schoonhoven is een integrale controle gehouden.

IJssel en Lekstreek Capelle week51 by Wegener - issuu

Belang internationale betrekkingen
Na afloop van de avond werd het belang van internationale betrekkingen benadrukt door de vertegenwoordigers uit Zuidplas. Bij de uitgang van de feestzaal troffen wij Joop Gallé, oud-fractievoorzitter VVD Nieuwerkerk aan den IJssel, Henk van der Torn, Ex-wethouder gemeente Zuidplas en Aad Stuivenberg, bestuurslid van het comite Internationale Betrekkingen. Zie de reportage hieronder.

Dating capelle aan den ijssel

Vanaf 69 juni is er een nieuwe website in de lucht over seksualiteit en liefde. Meer dan liefde is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. De site gaat over onderwerpen als lichaamsbeleving, seksualiteit, vriendschap, weerbaarheid en kinderwens.

69 apr, 65:59 Rondom het Requiem van Fauré : een bijzonder concert

Afgelopen januari maakten twee vrijwilligers van Omroep Zuidplas het traditionele "grühnkohlessen" mee in Bückeburg. Beiden hadden veel over de stad gehoord maar waren er nog nooit eerder geweest. Doordat de naam al vele jaren langs komt in de lokale media voelde het volgens één van hen een beetje als "thuiskomen". Bückeburg is een bijzonder mooie stad met veel historische gebouwen en zelfs een vorstelijke paarden rijschool.

Ben jij op zoek naar een vriendin om gezellig mee te kunnen mailen, kletsen, shoppen, sporten etc? Plaats je oproep op de website. Anderen kunnen via een privé bericht op jouw oproepje reageren.

“There is no chance, no destiny, no fate that can circumvent or hinder or control the firm resolve of a determined soul.” Ella Wheeler Wilcox

58 heeft geen kinderwens en 79 weet dit nog niet. En als afsluiter gaat men dan op tijd en stond even ontspannen bij een drankje of een vrolijk deuntje. Een tikkeltje eigenwijs en pittig. Een spontane man die niet bang is om zijn gevoelens te laten zien, die eerlijk ik zoek vriendschap is en ook trouw in een relatie. Ben jij op zoek naar een vriendin om gezellig mee te kunnen mailen, kletsen, shoppen, sporten etc?

7 apr, 67:98 Galerie Kunstwaard is een pop up galerie, en dat kan dus ook betekenen dat ze ermee moeten stoppen.