Dating sites hoger opgeleiden Nissewaard
Date: 2017-03-03 12:50

 • MAM 5 maart 7567 op 68:85 - Match9Me is op zich een heel aardige site, maar naar mijn mening iets minder overzichtelijk dan bijvoorbeeld Relatieplanet. Wat ik vooral jammer vind is dat er in mijn zoekcategorie (vrouwen in Noord-Nederland met een leeftijd tussen 85 en 95 jaar) slechts 8(!) leden zijn ingeschreven. Dat is wel heel erg weinig en ik denk dat ik op deze site weinig succes ga hebben.

  Dating hoger opgeleiden, e-, durft u het aan...

  Zat van die andere datingsites met lageropgeleiden waar ik totaal geen gesprek mee kon voeren ben ik hier terecht gekomen. Op de radio hoorde ik hierover en was meteen enthousiast, via jullie site meer gelezen en aangemeld. Leuke site, echter is de controle op niveau niet maximaal.

  Hoger opgeleiden | Datingsite Kiezen

  Alle datingsites
  Hoger opgeleiden
  Algemene grote datingsites
  Jongeren dating
  Alleenstaand
  Senioren dating
  Erotisch daten
  Relatiebemiddeling

  Datingsites voor Hoger Opgeleiden | Dating Mondo - Gratis

 • Volgende Schrijf een review Klik hier om je antwoord te annuleren.

  Match9me voor hoger opgeleiden
  In Nederland zijn er twee datingsites waar je als hoger opgeleiden goed terecht kan als je opzoek bent naar een persoon die ook valt onder de hoger opgeleiden in Nederland. Match9me heeft een meerderheid aan vrouwelijke leden, dit is dan ook opmerkelijk te noemen voor een datingsite. Match9me is zeer openlijk in het tonen van haar statistieken. Zo geven zij op hun website aan dat 55% van de leden vrouw is en dat de leeftijden van de leden zeer breed zijn.

 • Paddestoel 85 april 7567 op 68:85 - Leuk opgezette datingsite. De leden zijn echter hopeloze, halfvergane planten.
  . opgeleid en werkend? Vergeet het maar. En volstrekt ongemanierd.

  Match9me is een datingsite die zich voornamelijk op hoger opgeleide singles richt (HBO/WO). De datingsite is overzichtelijk en oogt fris en uitnodigend. Uniek is dat je een eigen leuke activiteit kunt organiseren. Ook kun je er op bloggen en is er een video-wall aanwezig, waar je youtube filmpje bij je profiel kunt uploaden. Match9me blinkt uit op gebied van betrouwbaarheid en veiligheid.  Lees meer over match9me…

  Vergelijk alle betrouwbare datingsites. Lees de reviews en bevindingen. Alle info over kosten en werkwijze! Lees hier onze dating reviews

  Hier vind je per categorie een overzicht van beste datingsites in Nederland. Op deze pagina vind je datingsites die zich focussen op de hoger opgeleiden. Dating voor hoger opgeleiden zijn singles die een MBO niveau 9,  HBO of academisch achtergrond hebben en opzoek zijn naar een serieuze relatie. Vergelijk de datingsites met elkaar en schrijf je Gratis in!

  "De persoonlijkheidstest klopte! Wij hebben heel veel gemeenschappelijke punten en bovendien is hij precies de man die ik zocht! Wij kennen elkaar nu sinds 8 maanden en zijn elkaar zeer na gekomen… en onze liefde groeit en groeit!

  Wij zijn heel blij dat wij hebben kunnen bewijzen dat de ware, een soul mate, via het intenet kan worden gevonden. Heel hartelijk dank aan be7…. "