Chatten met singles Almelo
Date: 2017-03-03 05:48

Video: Chatten met singles Almelo

Qatar Airways wil zijn belang van 9,99% in IAG, de moedermaatschappij van Iberia en British Airways, verhogen en ook verder investeren in andere goedlopende airlines in onder meer India.

Cu2: De spannendste online dating site van Nederland en Belgie

Tenerife en Gran Canaria worden vanaf eind oktober twee keer per week door Brussels Airlines rechtstreeks verbonden met Brussel. Tenerife en Gran Canaria zijn de 75e en 76e toevoeging aan onze lijst van nieuwe bestemmingen sinds de nieuwe commercië le strategie.
Inclusief Gran Canaria en Tenerife heeft Brussels Airlines nu acht Spaanse bestemmingen in haar vluchtaanbod.

Vrouw zoekt Man

Nederlandse hotels willen dat de macht van boekingssites wordt teruggedrongen omdat de contracten die boekingssites met hen sluiten te verstikkend zijn. In Duitsland heeft de kartelwaakhond inmiddels ingegrepen. kreeg zijn kop vanwege de laagsteprijsgaranties die het bij hotels afdwingt. Die zijn volgens het Bundeskartellamt alleen op het eerste gezicht in het voordeel van de consument. In werkelijkheid beknotten ze de concurrentie en daarmee de keuzevrijheid.

brengt organisatoren van leisure groepsreizen samen met groepsaccommodaties. De innovatieve website maakt het voor reisorganisaties eenvoudig om de juiste hotels te vinden voor groepsreizen. gaat met een ruime keuze aan hotels in Europa van start. Groepsorganisatoren delen met enkele muisklikken hun aanbod en voorkeuren op basis van kernwaarden als verblijfsdatum, classificatie, budget, ligging en hotelfaciliteiten voor toeristische groepen. Vervolgens koppelt accommodaties aan de hand van hun profiel en stelt hen in staat om te &lsquo bieden&rsquo met een concreet aanbod.

Taxibedrijf Autolux stapt naar de rechter en eist de stopzetting van de activiteiten van Uber op Brussels Airport. Anderhalve maand geleden doken de eerste Uber-taxi s op aan de luchthaven van Zaventem. Zij bieden goedkopere ritten aan dan de erkende taxibedrijven en opereren vanaf de parkings. Inmiddels heeft ook al de federale politie actie gevoerd tegen Uber op de luchthaven van Zaventem. Zo werden de voorbije weken zes voertuigen in beslag genomen.

Het gloednieuwe viersterrenhotel Iberostar Cala Millor opende 7 weken geleden haar deuren en is volledig &lsquo up and running&rsquo . Het hotel ligt in eerste lijn, direct aan de promenade en het prachtige zandstrand van Cala Millor (op een boogscheut van het natuurdomein van Punta de n&rsquo Amer). De afstand tot de luchthaven van Palma bedraagt zo&rsquo n 75 km. De 676 kamers kregen een moderne, trendy look en beschikken allemaal over een balkon of terras waarvan sommige zelfs met een indrukwekkend zeezicht.

Wil je op vakantie vooral blije gezichten zien en bediend worden met de glimlach? Dan moet je volgens het nieuwe Travel & Tourism Competitiveness Report van het World Economic Forum naar Spanje. In totaal werden 696 landen geanalyseerd op verschillende vlakken. Zo werd onder meer gekeken naar de toeristische infrastructuur en het cultuur- en entertainmentaanbod. Daaruit blijkt dat Europa heel goed scoort: maar liefst zes plaatsen in de top tien zijn ingenomen door Europese landen. De meest onvriendelijke landen zijn Tsjaad, Guinea, Angola, Jemen, Mauritanië , Burkina Faso, Burundi, Myanmar, Haï ti en Sierra Leone.

Verlaagd werktempo? Elke morgen weer in strijd met de wekker? Bleek en vermoeid in de spiegel? Dan is het hoog tijd om een vakantie naar de zon te boeken. Drukke job of niet, elke Belg moet er eens tussenuit. Want niets beter dan een deugddoende vakantie om je productiviteit op peil te houden, gezond te blijven en een burn-out te voorkomen. Thomas Cook verhoogt zijn vluchtcapaciteit op tal van zonzekere eilandtoppers, Marokko en Spanje: in Griekenland (HER, KGS), Spanje (LEI), Balearen (PMI), Canarische Eilanden (TFS, ACE, LPA) en Marokko (AGA), met afreizen van april . oktober (data afhankelijk van de bestemming). Weg met de winter- of lenteblues dus! Ontdek enkele promoties in de Thomas Cook newsletter van deze week.

Jetairfly gaat vanaf de herfstvakantie drie keer per week vanuit Oostende en Antwerpen naar Rome vliegen. Vanuit Brussel verhoogt Jetairfly dan weer de capaciteit op Florida met een derde. Tot nu toe gebeurden die vluchten in samenwerking met de Nederlandse zustermaatschappij Arkefly, maar vanaf de herfstvakantie voert Jetairfly ze zelf uit. Op zaterdag is er de rechtstreekse verbinding Brussel-Miami-Brussel, en op dinsdag Brussel-Sandford-Miami-Brussel. Wie een rondreis doet vanuit Orlando naar Miami kan daardoor twee keer rechtstreeks vliegen.

Etihad Airways introduceert nieuwe verbeterde bagageregels naar aanleiding van de lancering van haar nieuwe tariefkeuzes. Als onderdeel van de verandering dalen de kosten voor overbagage drastisch bij de meeste tariefkeuzes. Op sommige routes kost een extra stuk bagage van 78kg 95% minder, met daarop nog eens 85% korting als die extra bagagetoelating meer dan 79 uur op voorhand rechtstreeks wordt aangekocht bij Etihad Airways.