Transgender dating Assen
Date: 2017-03-03 09:38

Video: Transgender dating Assen

Transgenders Hoorn organiseert gezelligheidsbijeenkomsten voor transgender personen uit Hoorn en omstreken. Ze is aangesloten bij het samenwerkingsverband Stichting Roze Netwerk NHN en heeft zitting in het LHBT-platform van de West-Friese gemeenten.

Welkom bij Transgender Netwerk Nederland

Transgendergroep Nijmegen is een gezellige en diverse groep voor transgenders, transmannen, transvrouwen, crossdressers, genderqueers, en iedereen die zich om wat voor reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Online Daten in Nederland | Date met mannen en vrouwen in

Personen met een genderprobleem kunnen voor oriënterende gesprekken, diagnostiek en behandeling ook in het centrum terecht. De behandeling kan psychotherapeutisch of psychiatrisch zijn, maar kan ook bestaan uit een geslachtsaanpassende behandeling.

Stichting LGBT Groningen

Voel jij je wel eens de enige of ken je geen andere LHBT jongeren in jouw buurt? Neem dan contact op met de LHBT jongerengroep in Zeeland. Een groep Zeeuwse LHBT-jongeren heeft het initiatief genomen een eigen netwerk op te richten. Zij organiseren diverse activiteiten zoals café-avonden en.

gebruikt cookies om onder andere de website te analyseren en te verbeteren, het reageren via social media mogelijk te maken, audio en video af te spelen en je relevante advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op " akkoord " te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op .

Het Genderhome Groningen/De Noordermannengroep is een zelfhulpgroep voor transseksuele mannen en vrouwen, zij die zoekend zijn en hun naasten in Groningen.

Het genderteam in Groningen is kleiner dan in Amsterdam. Het team behandelt geen kinderen/jongeren jonger dan 68 jaar. Dat is in Nederland alleen mogelijk in het VUmc en in het LUMC.

Transvisie is de patiëntenorganisatie in Nederland die zich inzet voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit: trans* personen, en hun familie, hun naasten en hun relevante omgeving.

Deze werkgroep van COC Limburg organiseert in Maastricht ontmoetingen voor transgender personen, naasten en sympathisanten.  Zij zetten zich daarnaast op meerdere manieren in voor de transgender gemeenschap. Daarmee willen zij zichtbaarheid, kennis en gelijke behandeling bevorderen.

Een initiatief binnen het Genderhome Groningen voor lotgenotencontact tussen trans* mannen. In samenwerking met Stichting Transman organiseren zij naast de (gemengde en gescheiden) bijeenkomsten in het Genderhome ook buitenactiviteiten.

Transgender dating Assen : Pics. More pics: Transgender dating Assen.