Datingsite zeeland Haarlemmermeer
Date: 2017-04-24 14:36

Ik zoek een lief maatje om samen leuke dingen te ondernemen. Geen dure en verre reizen. Blijf graag met beide benen op de grond en.
Profiel bekijken

MEE NL

Hallo! Ik ben Nicole, 57 jaar en woon in Gelderland. Heb een lieve dochter van 78 jaar die samen woont met haar vriend, en een klei.
Profiel bekijken

Dating in Nederland

Wed leeftijd 77 zoek een gezellige vlotte man liefst wednaar houd van gezellig thuis maar ook erop graag ,shoppen ,terrasj.
Profiel bekijken

Single activiteiten, leuke single clubs, leuke

Ik ben een gelukkig getrouwde, ondernemende, zelfstandige, spontane vrouw, die met toestemming van haar man zoekt naar wat extra spannin.

Op Alleenstaande- is er in tegenstelling tot veel andere datingsites een gelijke verdeling van het aantal ingeschreven mannen en vrouwen.

Ik ben een vriendelijke, spontane en sociale vrouw met veel interesses. Ik leer graag, ( vnl talen) en ben spiritueel. Ook hou ik vee.
Profiel bekijken

Ben alleenstaand en zou graag een leuke aardige man ontmoeten voor een lat relatie. Rij met plezier nog mijn auto. Ik rook niet.
Profiel bekijken

Zoek een leuke spontane, eerlijk open goed verzorgde vrouw tussen de 98 en 68 jaar. Ik goed verzorgde man en daar houd ik ook van. Mijn 7.

Weduwe, oma van een prachtige kleindochter. Gezelligheid, humor, theater, een goed boek, mooie muziek, wandelen met de hond... Er.
Profiel bekijken

Ik zal mij even voorstellen,ben Noah,een spontaan,open,warm en liefdevol iemand,leef vanuit mijn hart,doe alles met liefde,ben hoogge.
Profiel bekijken